Ръковоство при продажба на апартаменти в Пловдив

За много пловдичани изкачването на стълбите в апартамента, е трудна задача.

 

Пловдив е известен с конкурентоспособността на своя жилищен пазар, с голямо търсене и депозити, които често са извън обсега на младите специалисти.
Купи/Наеми е тук, за да помогне. Този водещ сайт за имоти, предлага редица модерни, висококачествени имоти в целия град, с опции за закупуване, които отговарят на по-малките бюджети.

продажба на апартаменти в пловдив

Прочетете статията до край, за да разберете как да си закупите имот, като намерите най-добрите места и най-добрите цени на имоти в Пловдив.

Как да купя апартаменти в Пловдив?

  • Споделена собственост

Едно решение за купувачи за първи път, предлагано от kupinaemi.bg, е споделена собственост.

Тази схема за частични покупки и частични наеми помага на онези, които иначе биха могли да излязат извън цената на отворения пазар, като им позволява да закупят дял от имот, обикновено между 25% и 75% от пълната му стойност, и да плащат наем за останалите квадрати.

Чрез Споделена собственост купувачите трябва да платят само депозит за закупения дял – което им дава по-постижима цел за спестяване. Нещо повече, при 5% -10% от стойността на имота, депозитите в споделена собственост обикновено са по-малки от тези на открития пазар, което допълнително намалява предварителните разходи.

Месечните разходи също могат да бъдат намалени с изплащане на ипотека въз основа на закупения от вас дял. С течение на времето евентуално бихте могли да „стълбите“ по пътя си към пълно собственост на жилището, като постепенно купувате допълнителни акции, когато станете по-финансово способни.

Помощ при покупка на имот в Пловди

Друга възможност за продажба на апартаменти в Пловдив от kupinaemi.bg, е помощ при закупуване. Чрез тази схема купувачите за първи път се нуждаят само от 5% депозит от пълната стойност на имота.

Ако сте купувач за първи път, имотът, върху който сте харесали, е под 300 000 лв, можете да си осигурите ипотека за останалата стойност на имота.
Къде да купя имот в Пловдив
Купи/Наеми може да се похвали с имоти в целия град, които се предлагат чрез споделена собственост или помощ за закупуване, за да отговарят на различни стилове на живот.
По-долу сме включили няколко от техните имоти, но може да ползвате тяхната търсачка за уебсайтове, за да намерите най-подходящ имот за Вас.

Ако разгледате търсачката ще намерите голям избор от обяви за продажба на апартаменти в Пловдив, които предлагат луксозни апартаменти с една до три спални, ново пространство за продажба на дребно и развлечения, разположено около нов стадион.
Цените започват от 97 500 евро на квадрат.

Този тристаен апартамент в Пловдив, разполага със зашеметяваща гледка към града и е напълно обзаведен с високи спецификации.
Комбинираната кухня, трапезария и хол са идеални за забавление на гостите и включват стилен комплект маса и столове, както и напълно интегриран хладилник с фризер, миялна машина и фурна.
Всяка от двойните спални е с големи размери и има достъп до собствените си луксозни бани. Собствениците на този апартамент, може да се насладят на прекрасна гледка към старият град на Пловдив.
Това е една от най-добрите обяви за продажба на апартаменти в Пловдив.
Всички други обяви, може да намерите на kupinaemi.bg