Метод по лазерна епилация – безопасна, безболезнена, ефективна

laser hair removal

Метод по лазерна епилация – ефективна, безболезнена, безопасна

Питанео за дълготрайно, ефективно и безболезнено премахване на космите на тялото стои на дневен ред от много години и вълнува доста повече настоящи мъже и жени. За първи път обаче този въпрос открива правилното си решение и то се нарича лазерна епилация.

Процедурата по епилация с лазер е третиране на космените фоликули с помощта на тактично насочени лазерни импулси. Това влияе в/у израстването на косъма и респективно дава видимо по-дълги резултати от всички останали методи по обезкосмяване, предлагани до сега.

За какъв точно тип кожа и окосмяване е удачно обработването епилацията с лазер?

Бързата версия е – цялата процедура е подходяща за всеки един вид кожа и окосмяване. Съвременните лазерни системи вършат работа с най-различни видове и дължини на импулси с лазер. Всичко това осигурява еднакво безопасно и ефективно въздействие, също върху тънките и светли косъмчета, охарактеризирани за белите типове кожа, така и за по-тъмни косъмчета, каквито обикновено имат хората с по-тъмен фототип. Стандартно цялата процедура по лазерна епилация се прави от експерти в областта, и в началото определят състоянието на кожата и окосмяването, и респективно оценяват точно какъв вид лазерен импулс би действал най-ефективно в конкретния момент. На лице са също и нови типове апарати, съвместявайки в себе си разнообразни шаблони за епилация с лазер, като по този метод се постигат максималните потенциални резултати за перманентно отстраняване на космите.

Какви точно зони на тялото е възможно да са обработвани с епилация с лазер?

Процедурата по лазерна епилация е възможна над абсолютно всяка една зона на тялото ни, в това число и най-деликатните например оредмишници, триъгълник, лице и гърди. Както казахме вече, резултатността на процедурата не се засяга от вида на окосмеността. Същото е валидно и за безопасността и – тя е пълна и гарантирана, независимо от разположението на окосмяването.

Може ли да се комбинира с премахване на бенки ?

Процедурата на лазерна епилация, е безвредна, така както е и тази за премахване на бенки. Може да се подложите и на двете процедури. Ако сте от Пловдив, посетете сайта на dermaplus и разберете за премахване на бенки в Пловдив

Колко процедури с лазерна епилация трябват за постигане на перманентно премахване на космите?

Скоростта, за която ще се достигне мечтания ефект, е субективна и зависи от условия като тип на кожата, фон на хормоните на тялото и фаза на растеж на косъма по време на цялата процедура. Най-често при повечето пацианти серията процедури с епилация с лазер постига удовлетворителен резултат от 6-ата и осмата процедура.

Мъчителна ли е процедурата?

Съвременните технологии с лазер са направени така, че да гарантират оптимален комфорт за клеинта по време на лазерна епилация. Усещането, което бихте изпитали по времето на цялата процедура, е в състояние да е обяснено точно като леко пощипване, но по никакъв начин не бихме говорили за болка и неудобство. Приставките, с които се върши работа, притежават специализирани устройства за изстудяване, което превръща подлагането на лазерна епилация безопасно и безболезнено, а локалната упойка – напълно ненужна.