Month: January 2020

Точно какво е нужно да разберем за премахването на косми с лазер

laser hair removal

Какво точно е нужно реално разберем за премахването на косми с лазер
Ненужното окосмяване по нашето тяло почти винаги е бил лош сън на дамите. Красивата половина от населението, за да бъде с много нежна и здрава и красива кожа, се подлага на огромни методи, за да изчезнат косъмчетата.
В битката с тях са позволени всички средства – електрически самобръсначки, маска за махане на косми, устройство за епилиране и какво ли още не.
В древни времена нежните половинки са използвали остри камъни, смола, течен карамел, мед и дори смесица с арсен или калциевият хидроксид, които често пъти оставяли много тежки белези по епидермиса. В сегашни години тези начини са както отживелица, хем тези неща не са се променили кой знае колко.
Най-лекия, бърз и ефективен начин си остава електрическата самобръсначка. Недостатъците му без съмнение са, както добре разбирате, е в това, че много скоро на другия ден косъмчетата поникват и след продължителното му прилагане те стават доста по-черни, големи и гъсти.
С най-голям дълготраен резултат са методите, с които косъмчето се премахва заедно с коренчето. Кола маската и епилаторът осигуряват този резултат. И 2-те операции обаче са свързани с болка и ценно време. Маската за махане на косми почти винаги се получава най-успешно, когато е направена от добър козметик в надеждно за целта студио. Това коства ценно време и пари. В домашни условия също може спокойно да се извършва, но не много дами успяват да се справят със задачата.

През последните години е голям проблем и актнето, ето защо лечение на акне е често търсено решение от много хора.

Когато се отнася до епилацията, тя се прави у дома и е наложително да се заредите с спокойствие, доста свободно време и пространство, на което косъмчетата безпроблемно да падат и веднага след този етап да бъдат почистени. Като ясно се вижда, повечето от тези методи притежават своите собствени предимства, но и имат немалко недостатъци, а в резултат космите продължават да си растат и да изискват от нас през няколко дена да ги премахваме.


Това, което трябва да знаете малко преди да отидете на епилация с лазер е, че е нужно косъмчетата да не бъдат премахвани от корен поне три-четири седмици точно преди посещението. Дефакто, колкото по-силен е самия косъм или гъсто окосмяването, точно толкова по-задоволителен е резултатът след няколко посещения.
И да, просто няма как нещата да се случат с магическа пръчка след 1-2 посещения, апаратурата още не е достигнала до толкова голямо ниво.
Нужни са поне шест процедури, за да се премахне окосмяването и крайният резултат да се бъде за по-дълго време.
Точно преди да започнете лазерна епилация, косъмчетата наложително е да са обръснати. Нужно е да сте компетентни с процедурата от страна на експертите, които сте решили да посетите.
Ако наистина центърът за лазерна епилация, който сте харесали, е достатъчно точен и надежден, то експертите в центъра нито веднъж няма да ви излъжат, че методът е абсолютно без болка и ще отстрани косъмчетата на СТО% и завинаги.
За различни въпроси, които ви интересуват, се отправете към специалист дерматолог. Не се излагайте на такава процедура без да знаете какво точно точно е и не се оставяйте да бъдете лъгани.

Posted by admin