Month: July 2019

Метод по лазерна епилация – безболезнена, безопасна, ефективна

laser hair removal

Продецурата по лазерна епилация – безопасна, ефективна, безболезнена 

Въпросът за дълготрайно, безболезнено и ефективно обезкосмяване на тялото стои на дневен ред от много години и касае все повече настоящи мъже и жени. За пръв път обаче този въпрос намира правилното си решение и то се назовава лазерна епилация.

Цялата процедура по епилация с лазер се състои в обработване на фоликулите с косъмчета със съдействието на прецизно насочени импулси с лазер. Всичко това оказва влияние на израстването на косъма и по този начин осигурява видимо по-дълги резултати от останалите методи по отстраняване на космите, предлагани до момента. 

За какъв тип окосмяване и кожа е надеждно третирането епилацията с лазер?

Бързата версия е – третирането е подходящо за всеки вид окосмяване и кожа. Модерните системи с лазер извършват работа с много различни видове и дължини на импулси с лазер. Разбира се това гарантира напълно ефективно и безопасно въздействие, също върху светлите и тънки косъмчета, охарактеризирани за белите типове кожа, така също и на тъмните косми, обикновено имащи мъжете и жените с по-тъмен фототип. Стандартно метода по лазерна епилация се прави от професионалисти в областта, които в началото определят типа на кожата и окосмяването, и съответно преценяват какъв конкретен вид лазерен импулс би действал най-хубаво в конкретния момент. На лице са също така и нови видове апаратура, като съвместяват в себе си отделните шаблони за лазерна епилация, по този начин се постигат оптималните възможни резултати за перманентно обезкосмяване. 

Кои части на тялото ни реално могат да бъдат третирани с епилация с лазер?

Метода по лазерна епилация е приложима над безусловно всички зони на тялото ни, включително и най-чувствителните като оредмишници, триъгълник, лице и гърди. Както казахме вече, ефективността на процедурата не се повлиява от типа на окосмяването. Същото е в сила и за нейната безопасност – тя е пълна и гарантирана, независимо от мястото на окосмеността. 

Колко точно операции с епилация с лазер са нужни за достигане на перманентно премахване на космите?

Бързината, с която ще се постигне търсения резултат, е различна и зависи от условия като вид кожа, хормонален фон на тялото и фаза на растеж на косъмчето по време на процедурата. Стандартно при повечето пацианти серията процедури с лазерна епилация постига задоволителен резултат от 6-ата и осмата процедура. 

Мъчителна ли е цялата процедура?

Днешните лазерни технологии са разработени по този начин, за да гарантират максимален уют за пациента по време на епилация с лазер. Усета, което бихте изпитали по време на процедурата, е в състояние да е обрисувано точно като леко щипене, но по никакъв начин не можем да говорим за болка и неудобство. Накрайниците, с които се извършва работа, притежават специални устройства за охлаждане, а това превръща подлагането на епилация с лазер безопасно и безболезнено, а частичната упойка – напълно ненужна.

Посетете сайта ни: хайфу лифтинг

Posted by admin