Month: August 2018

Добавките за хранене онлайн

supplementsВ наши дни доста повече мъже и жени употребяват добавки за хранене. От значение е да знаете, че добавките за хранене се усвояват с много различни цели – при някой просто да укрепят имунната система, други да направят желаната мускулна маса, а трети за преодоляване на наднормената телесна маса.

Според експерти добавките се превръщат в неделима частица от всекидневието на хиляди мъже и жени по света и у нас. Мъжете и жените все по-често внимават с организма си и полагат усилия и действия за по-добър и качествен живот.

Какво реално са добавките? Факт е, че за точно тези от Вас, където не са имали допир с тях, но проявяват огромна любознателност, ще споделим:

Среща се и като “Суплемент” или това е съставна част, която представлява естествен стимулатор.

Действително това е в-во, помагащо на организма – допълване на разликата на въглехидрати и мазнини, недостиг на хранителните в-ва.

Подобни са и витамините, като имат за цел да закрепят имунитета.

Възприето е, че хората, като много активно се занимават със спорт имат нужда от хранителни добавки. Реално това не е абсолютно така, тъй като абсолютно всеки е в състояние да ползва добавки за хранене. Факт е също, че предимно спортисти и културисти пият добавки за хранене, наваксвайки изгубените в-ва.

В общи линии казано суплементите е възможно да рабоят по три метода:

1. Регулират отсъствието на хранителните в-ва
2. Осигуряват необходимите вещества за здрава дейност на организъма на човека
3. Съдействат на клетките за да работят по-добре.

Ако вече сте решили да използвате хранителни добавки, то непременно се допитайте със специалист в точно тази област.

Не приемайте и експериментирайте без референция от обучени експерти.

Posted by admin