Uncategorized

Точно какво е нужно да разберем за премахването на косми с лазер

laser hair removal

Какво точно е нужно реално разберем за премахването на косми с лазер
Ненужното окосмяване по нашето тяло почти винаги е бил лош сън на дамите. Красивата половина от населението, за да бъде с много нежна и здрава и красива кожа, се подлага на огромни методи, за да изчезнат косъмчетата.
В битката с тях са позволени всички средства – електрически самобръсначки, маска за махане на косми, устройство за епилиране и какво ли още не.
В древни времена нежните половинки са използвали остри камъни, смола, течен карамел, мед и дори смесица с арсен или калциевият хидроксид, които често пъти оставяли много тежки белези по епидермиса. В сегашни години тези начини са както отживелица, хем тези неща не са се променили кой знае колко.
Най-лекия, бърз и ефективен начин си остава електрическата самобръсначка. Недостатъците му без съмнение са, както добре разбирате, е в това, че много скоро на другия ден косъмчетата поникват и след продължителното му прилагане те стават доста по-черни, големи и гъсти.
С най-голям дълготраен резултат са методите, с които косъмчето се премахва заедно с коренчето. Кола маската и епилаторът осигуряват този резултат. И 2-те операции обаче са свързани с болка и ценно време. Маската за махане на косми почти винаги се получава най-успешно, когато е направена от добър козметик в надеждно за целта студио. Това коства ценно време и пари. В домашни условия също може спокойно да се извършва, но не много дами успяват да се справят със задачата.

През последните години е голям проблем и актнето, ето защо лечение на акне е често търсено решение от много хора.

Когато се отнася до епилацията, тя се прави у дома и е наложително да се заредите с спокойствие, доста свободно време и пространство, на което косъмчетата безпроблемно да падат и веднага след този етап да бъдат почистени. Като ясно се вижда, повечето от тези методи притежават своите собствени предимства, но и имат немалко недостатъци, а в резултат космите продължават да си растат и да изискват от нас през няколко дена да ги премахваме.


Това, което трябва да знаете малко преди да отидете на епилация с лазер е, че е нужно косъмчетата да не бъдат премахвани от корен поне три-четири седмици точно преди посещението. Дефакто, колкото по-силен е самия косъм или гъсто окосмяването, точно толкова по-задоволителен е резултатът след няколко посещения.
И да, просто няма как нещата да се случат с магическа пръчка след 1-2 посещения, апаратурата още не е достигнала до толкова голямо ниво.
Нужни са поне шест процедури, за да се премахне окосмяването и крайният резултат да се бъде за по-дълго време.
Точно преди да започнете лазерна епилация, косъмчетата наложително е да са обръснати. Нужно е да сте компетентни с процедурата от страна на експертите, които сте решили да посетите.
Ако наистина центърът за лазерна епилация, който сте харесали, е достатъчно точен и надежден, то експертите в центъра нито веднъж няма да ви излъжат, че методът е абсолютно без болка и ще отстрани косъмчетата на СТО% и завинаги.
За различни въпроси, които ви интересуват, се отправете към специалист дерматолог. Не се излагайте на такава процедура без да знаете какво точно точно е и не се оставяйте да бъдете лъгани.

Posted by admin

Метод по лазерна епилация – безболезнена, безопасна, ефективна

laser hair removal

Продецурата по лазерна епилация – безопасна, ефективна, безболезнена 

Въпросът за дълготрайно, безболезнено и ефективно обезкосмяване на тялото стои на дневен ред от много години и касае все повече настоящи мъже и жени. За пръв път обаче този въпрос намира правилното си решение и то се назовава лазерна епилация.

Цялата процедура по епилация с лазер се състои в обработване на фоликулите с косъмчета със съдействието на прецизно насочени импулси с лазер. Всичко това оказва влияние на израстването на косъма и по този начин осигурява видимо по-дълги резултати от останалите методи по отстраняване на космите, предлагани до момента. 

За какъв тип окосмяване и кожа е надеждно третирането епилацията с лазер?

Бързата версия е – третирането е подходящо за всеки вид окосмяване и кожа. Модерните системи с лазер извършват работа с много различни видове и дължини на импулси с лазер. Разбира се това гарантира напълно ефективно и безопасно въздействие, също върху светлите и тънки косъмчета, охарактеризирани за белите типове кожа, така също и на тъмните косми, обикновено имащи мъжете и жените с по-тъмен фототип. Стандартно метода по лазерна епилация се прави от професионалисти в областта, които в началото определят типа на кожата и окосмяването, и съответно преценяват какъв конкретен вид лазерен импулс би действал най-хубаво в конкретния момент. На лице са също така и нови видове апаратура, като съвместяват в себе си отделните шаблони за лазерна епилация, по този начин се постигат оптималните възможни резултати за перманентно обезкосмяване. 

Кои части на тялото ни реално могат да бъдат третирани с епилация с лазер?

Метода по лазерна епилация е приложима над безусловно всички зони на тялото ни, включително и най-чувствителните като оредмишници, триъгълник, лице и гърди. Както казахме вече, ефективността на процедурата не се повлиява от типа на окосмяването. Същото е в сила и за нейната безопасност – тя е пълна и гарантирана, независимо от мястото на окосмеността. 

Колко точно операции с епилация с лазер са нужни за достигане на перманентно премахване на космите?

Бързината, с която ще се постигне търсения резултат, е различна и зависи от условия като вид кожа, хормонален фон на тялото и фаза на растеж на косъмчето по време на процедурата. Стандартно при повечето пацианти серията процедури с лазерна епилация постига задоволителен резултат от 6-ата и осмата процедура. 

Мъчителна ли е цялата процедура?

Днешните лазерни технологии са разработени по този начин, за да гарантират максимален уют за пациента по време на епилация с лазер. Усета, което бихте изпитали по време на процедурата, е в състояние да е обрисувано точно като леко щипене, но по никакъв начин не можем да говорим за болка и неудобство. Накрайниците, с които се извършва работа, притежават специални устройства за охлаждане, а това превръща подлагането на епилация с лазер безопасно и безболезнено, а частичната упойка – напълно ненужна.

Посетете сайта ни: хайфу лифтинг

Posted by admin

Добавките за хранене онлайн

supplementsВ наши дни доста повече мъже и жени употребяват добавки за хранене. От значение е да знаете, че добавките за хранене се усвояват с много различни цели – при някой просто да укрепят имунната система, други да направят желаната мускулна маса, а трети за преодоляване на наднормената телесна маса.

Според експерти добавките се превръщат в неделима частица от всекидневието на хиляди мъже и жени по света и у нас. Мъжете и жените все по-често внимават с организма си и полагат усилия и действия за по-добър и качествен живот.

Какво реално са добавките? Факт е, че за точно тези от Вас, където не са имали допир с тях, но проявяват огромна любознателност, ще споделим:

Среща се и като “Суплемент” или това е съставна част, която представлява естествен стимулатор.

Действително това е в-во, помагащо на организма – допълване на разликата на въглехидрати и мазнини, недостиг на хранителните в-ва.

Подобни са и витамините, като имат за цел да закрепят имунитета.

Възприето е, че хората, като много активно се занимават със спорт имат нужда от хранителни добавки. Реално това не е абсолютно така, тъй като абсолютно всеки е в състояние да ползва добавки за хранене. Факт е също, че предимно спортисти и културисти пият добавки за хранене, наваксвайки изгубените в-ва.

В общи линии казано суплементите е възможно да рабоят по три метода:

1. Регулират отсъствието на хранителните в-ва
2. Осигуряват необходимите вещества за здрава дейност на организъма на човека
3. Съдействат на клетките за да работят по-добре.

Ако вече сте решили да използвате хранителни добавки, то непременно се допитайте със специалист в точно тази област.

Не приемайте и експериментирайте без референция от обучени експерти.

Posted by admin

Желаете по-здрави кожа, нокти и коса? Ползвайте Омега 3

health supplementsСпокойно, вече не се тревожете за изсъхналата кожа на ръцете, чупливите нокти и отслабналата коса. На пазара са Омега 3 мастни к-ни.

В случай, че се чудите какво представляват тези киселини и с какво точно са ползотворни на организма, тук ще поясним.

Омега-3 есенциалните к-ни са незаменими за тялото на човека, защото не се произвеждат в тялото ни. Ето защо е доста необходимо да си ги набавяме с продуктите, които приемаме и с хранителните добавки.

В продуктите Омега-3 мастни киселини най-широко се срещат в рибата, градинския чай, асаи, водораслите, лененото масло и орехите, маслото от рапица и спанака.

За огромно съжаление, също много често диетата ни не може да ни снабди с важните благоприятни компоненти. Факторите за всичко това са доста – от една страна в напрегнатото всекидневие не ни остава достатъчно време да сготвим и сервираме у дома на близките си хора ястията, от които наистина имат нужда. Има и друго – адски често сме нехайни по отношение на храната и не си даваме сметка точно колко необходимо е да ядеме наистина добра и питателна храна абсолютно всеки ден. Често пъти прибягваме до лесните, бързодостъпни и засищащи, но без особени хранителни качества храни.

Друг повод да не поемаме достатъчно Омега 3 мастни киселини с яденето е даден характерен привкус, който не ни допада. Много мъже и жени, например не консумират риба, водорасли и спанак. Рядко похапват в нужните размери и от останалите разполагащи Омега 3 мастни киселини ястия.

За да се наваксат нужните за нормалната работа на организма Омега 3 мастни киселини е важно да се вземат хранителни добавки.

Предлагат се в различни видове, но най-често се срещат като на масло или капсули, като се поглъщат по разпоредба или пък позовавайки се на указанието върху упътването.

Омега 3 са здравословни мазнини, спомагащи за нормалния метаболизъм на човешкото тяло.

Както за здрави нокти, коса и кожа Омега 3 мастни есенциални к-ни са благоприятни и за множество допълнителни проблеми.

Примерно консумирането на значителни нива Омега 3 мастни к-ни спомага за надвиването на състоянията на депресия.

Полезни са, ако се лекува голямо артериално кръвно налягане, тъй като Омега 3 освежават кръвта и свалят по нормален начин високото кръвно налягане. Спомагат за регулиране на лошия холестерол в нашата кръв.

Есенциалните к-ни повлияват перфектно за болки в ставите, ревматоиден артрит и др.

Posted by admin

Детски дрехи – нашето дете в малкия град

clothes for kidsНяма такива майка и татко, да не се борят за най-доброто за своето дете. Наистина много са нещата, които мама и татко наистина трябва да осигурят на рожбата си, но едно от най-важните, които са нужни при самото раждане на детето са дрешките. От памперсите, през ританките, панталонките, рокличките, та чак до абитуриентския костюм.

Към днешна дата в ерата на огромните, блестящи търговски центрове, изпълнени с много на брой магазини за дрешки за деца, мама и татко и техните деца би било вярно да са презадоволени. Реално да, точно така е за абсолютно всички намиращи се в големите градчета. Реалният проблем възниква за голяма част от населението от малките градове и села. А те също искат маркови и с добро качество облекла за дечицата си. Там молове няма, а в случай, че има детски магазини те много често са китайски некачествени. Вариантът с, който родителите реално могат да достигнат до мечтаните детски дрешки е с online магазините. В тези магазини може да се намерят качествени дрехи за деца, възможно е да се потърсят определени марки и производители, а растящия брой на online магазини за дрехи за деца прави конкурентни цени и достъпни за мъжете и жените от малките населени места. Ако парите за получаване е нещо, което би притеснило родителите, то помислете, колко гориво бихте изхабили да отидете до 1, 2 или абсолютно всички търговски центрове във вашият град, ако имаше подобни. Друго предимство на интернет пазаруването е законно установената опция за връщане на дрехата в срок от 7 дни.

Online магазините за дрехи за деца предоставят разновидности, за почти всяка дрешка принципно има цялостна характеристика на тъканта, размер, производител и др. Купените от вас детски дрешки се изпращат до вашата собствена врата, което е голям комфорт.

Пазаруването на дрехи за дечица в интернет ще направи децата ви удобно облечени и още по-красиви.

Posted by admin

Разширените вени – лекуване с кинезитерапия

kinesitherapy
От разширени вени обикновено боледуват мъже и жени, чиито професии са свързани с продължително стоене в изправено положение – това са магазинери, фризьори, бармани, аптекари и др. През времето на бременност също е възможно да се получат разширени вени – поради статичното обременяване. Какво точно са реално? Вените са кръвоносни съдове, които отвеждат кръвта от капилярите отново към сърцето. Влошават се най-вече венозните съдове по краката. Най-често по вътрешната страна на бедрата и подбедриците. Разширени вени се наричат още и варици.Заради невъзможност на клапите на вените, задържането на кръвта става по-дълго, получава се венозен застой – те се пренапълват, стават твърди, усеща се отоци, умора, тежест около глезените и болка и неудобство при ходене. Освен с конвенционална медицина възможно е да си помогнем и с кинезитерапия.Тя е лечение благодарение на движение. Тя спомага за :

-общо освежаване на организма
-нормализиране на цялостното циркулиране на кръвта
-подобряване на венозния кръвоток и премахването на застоя във вените
-протекция на венозните стени от преразтягане и погубване на еластичност
-премахване на тромбоемболични влушавания и появяване на възпалителен процес
-понижаване на болковите симптоми и подобряване на способността на долните крайници

Подходящо за страдащите от разширените вени е да тренират джогинг, пешеходен туризъм, маршируване, тренировки с бягаща пътека.

Забранени са: вдигане на тежести, стоене прав, статични усилия с продължително задържане на дишането.

Кинезитерапията включва упражнения, започващи от по-малки към големи стави. Първо тренираме по-малките стави. Например дейности със завъртане на глезените, точно след това се преминава към по-големите стави – колянна става – разгъване и сгъване на коляното, тазобедрена става – примерно от тилен полулег (с повдигната горна част на тялото) се вдига кракът нагоре и се прибира обратно. Включват се и главноразвиващи упражнения – за абсолютно цялото тяло.

Упражненията е нужно да се извършват от много различни стартови положения.

Ще трябва да се изменя и височината , на която е стъпил долния крайник – върши се упражнението с поставени една или две възглавници под него, после възглавниците се махат и се прави упражнението без тях.

За стандартната профилактика на разширените вени се препоръчва сутрин преди да станете от леглото да се обуват ластични чорапи.Те не трябва да се задържат дълго време, понеже всичко това ще доведе до отслабване тонуса на мускулната маса на крайниците.

Хубаво е да избягаме от заседналия начин на живот.Хубаво е да бъдем по-активни – да не заседяваме дълго пред телевизора и компютъра. Винаги една разходка е незаменима и допринася много повече удоволствие от света на виртуалната реалност!

Сайтът: https://pbioc.com/bg/

Posted by admin

Може ли да изберем ново облекло: 3 ценни препоръки за силния пол

clothesВ днешно време, когато модата за мъже стремглаво нашумява и става обект на внимание даже много повече, в сравнение с облеклото на дамите, повечето мъже, които се уважават трябва да се съобразяват как точно се движат на обществени места. Облеклото определя главната неразделна част от 1-вото впечатление, което създаваме и ето защо правилния избор и покупката им се превръщат в източник на нерви и стрес. Налице са също няколко стъпки, като е възможно да помогнат на всеки господин да бъде стилен и изискан без особени грижи.

На главно място, не се водете по правилото, че скъпото е по-хубаво. Практиката показва, че в много от случаите облеклко, струващо цяла заплата не правят хубаво впечатление, колкото не много скъпо струващи, но избрани хубаво и съчетани дрехи. И още нещо – в желанието си да произвеждат отличаващи се маркови дрехи, модните дизайнери стигат до границата между смешното и екстравагантното.

Друг ценен съвет, най-вече за точно тези мъже, които нямат малко време да търсят по магазините и моловете, е да използват много бързо разрастващите се опции на онлайн пазаруването. В последно време се появяват все повече шопове за дрехи в интернет, характерни с разнообразната си наличност на стока, политика на фирмата, създадена за удобство на потребителите си и реално абсолютно всички възможни начини за доставяне и плащане. Вече не е на лице реална опасност дрехата да се окаже с проблем или пък да не ви е по размер, а даже и да откриете минимален проблем, абсолютно винаги имате възможността да я върнете в конкретния период. Независимо всичко, нито веднъж не забравяйте да проверите репутацията и имиджа на даденият уеб магазин и мненията за самия него, защото заедно с утвърдени и коректни бутици, възможно е да случите и на кофти служители, които да се помъчат да ви навредят.

Една важна стъпка при важния избор на дрехи е да се следят тенденциите в модата. Макар много често да слушаме безценни съвети да сме индивидуални, често би могло да донесе единствено вреда. Не се мъчете да изпъкнете с дрехите си, тъй като обикновено всичко това ще доведе до смешни съчетания на крещящи продукти, които несъмнено ви различават от всички останали, но не в добрия смисъл. Признак за добър вкус и стил е изборът на облекла, които са на мода в момента и се връзват хубаво едни с други.

Posted by admin

Играчки за бебета – метод на използване. За и против бебешките артикули.

kid toys

Мъжете и жените имат най-различно мнение за играчките за деца.

Цялостно положителното мнение и позитивите са повече. Дефакто въпросът е защо се правят играчки?

Често се свързват с подаръка. Притежават послание – ти си много скъп за мен, искам да те зарадвам и те обичам.

Голяма причина да ги има, е че са метод за правилно развитие на много различни таланти и способности на бебетата.

Това е възможно чрез провокиране на вниманието на детето чрез цвета си, звуците и светлинните си ефекти, различните си форми. По време на игра с играчките си детенцето съвсем без да иска извършва многократни правилни движения и също така по този метод тренира мисленето си и моториката на движенията и много важно място подобрява и мускулатурата си, подсигурява и важната доза минимум физическо натоварване и движение на тялото си. Намира широкия свят чрез метода на грешка/опит. Научава кое може и кое не.

Играчките развиват визуалните, моторните, когнитивните, логическите и артистичните заложби на децата.

Залисано в играта, детенцето започва и да комуникира с тях. Да им приказва, да задава въпроси и да им преразказва истории и свои моменти. Точно по този начин то изявява своите собствени театрални наклонности и ни предоставя да видим и какви точно теми го заинтригуват.

Със своето комуникиране с игрите, вашето дете ги заобичва, вижда ги като свои вещи. Споменатото го поставя на едно ново развнище на комуникация с други бебета. Поставя се самото начало на една нова и забавна игра – разговаряне със своите собствени връстници. Започва изграждането на бъдещия човек.

И не на последно място е и удоволствието, което изпитваме, когато чрез дар зарадваме любим човек. В конкретния случай става въпрос за най-важните – нашите бебенца.

Posted by admin